Новини

Мінфін залучено до верифікації інформації в eHealth

01.07.2019

Постановою від 19.06.2019 р. № 526 Кабмін вніс зміни до постанови КМУ «Деякі питання електронної системи охорони здоров’я» від 25.04.2018 р. № 411.

Зокрема, відтепер ще один державний орган — Міністерство фінансів — залучено до верифікації інформації, яка міститься в електронній системі охорони здоров’я, через взаємодію eHealth з Інформаційно-аналітичною платформою електронної верифікації та моніторингу.

Інформаційно-аналітична платформа електронної верифікації та моніторингу — це автоматизована система накопичення, опрацювання, аналізу інформації щодо призначення, нарахування та/або здійснення державних виплат. Вказана платформа використовує відомості, що надаються суб’єктами надання інформації до Мінфіну.

Мета ухвалених змін — підвищити ефективність використання бюджетних коштів шляхом проведення верифікації та моніторингу точності й достовірності інформації, що міститься в електронній системі охорони здоров’я.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку