Новини

Уряд залучив Мінфін до проведення верифікації інформації, яка міститься в електронній системі охорони здоров’я

24.06.2019

Кабмін постановою від 19 червня 2019 р. № 526 вніс зміну до  Порядку функціонування електронної системи охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 р. № 411 “Деякі питання електронної системи охорони здоров’я” щодо залучення Мінфіну до проведення верифікації інформації, яка міститься в електронній системі охорони здоров’я, що здійснюється на підставі інформації, яка міститься в інформаційно-аналітичній платформі електронної верифікації та моніторингу.

Нагадаємо, що згідно Порядку адміністрування Інформаційно-аналітичної платформи електронної верифікації та моніторингу, затвердженого постановою КМУ від 18.02.2016 р. № 137, інформаційно-аналітична платформа електронної верифікації та моніторингу - автоматизована система накопичення, обробки, аналізу інформації щодо призначення, нарахування та/або здійснення державних виплат;

Інформаційно-аналітична платформа електронної верифікації та моніторингу розміщується на програмно-апаратному комплексі Мінфіну.

Комплекс технічних, криптографічних, організаційних та інших заходів захисту інформації в Інформаційно-аналітичній платформі електронної верифікації та моніторингу здійснюється Мінфіном та спрямовується на недопущення блокування, ознайомлення, модифікації або інших несанкціонованих дій з інформацією.

(постанова КМУ від 19 червня 2019 р. № 526)

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку