Новини

Фондом соцстраху затверджено план проведення планових виїзних перевірок страхувальників на ІІІ квартал (оновлено)

20.06.2019

В управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області затверджено план-графік проведення планових перевірок страхувальників на ІІІ квартал 2019 року. Відповідний план-графік розміщений сьогодні, 20 червня, на регіональній веб-сторінці управління.

Нагадаємо, що виконавча дирекція Фонду соціального страхування України відкликала листи якими, починаючи з 1 березня 2018 року, було призупинено проведення планових виїзних перевірок та запроваджено постійний моніторинг даних страхувальника про призначення допомоги по соціальному страхуванню на стадії прийняття заяв-розрахунків. З другого кварталу цього року перевірки відновили.

При плануванні перевірок забезпечено проведення не більше однієї планової перевірки страхувальника протягом року шляхом узгодження графіків спільних перевірок щодо дотримання порядку використання страхувальниками страхових коштів Фонду.

Також нагадаємо, що з березня розпочалися позапланові перевірки страхувальників, у яких виявлені перевищення розміру середньоденної допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах над розміром середньоденної зарплати по підприємству. Проведення перевірок страхувальників дасть змогу попередити появу порушень з боку страхувальників та виявити випадки можливих неправомірних витрат коштів Фонду.

 Також затверджено плани-графіки проведення планових перевірок страхувальників на ІІІ квартал 2019 року наступними УВД ФССУ в областях:

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку