Новини

Стипендія за особливі успіхи у навчанні: повноваження стипендіальної комісії

17.03.2017
Тема:

МОН в листі від 10.03.2017 р. № 1/9-140 наголошує на тому, що при однакових рейтингах успішності студентів на різних факультетах (інститутах, відділеннях) в одному ВНЗ та інших показників їх діяльності (участі у науковій, науково-технічній діяльності (творчій активності для мистецьких спеціальностей), громадському житті та спортивній діяльності), стипендіальні комісії можуть встановлювати різні ліміти стипендіатів, яким призначається академічна стипендія за особливі успіхи у навчанні на основі здобутого ними рейтингового бала. Це передбачено п. 7 Примірного порядку формування рейтингу успішності студентів, курсантів невійськових вищих навчальних закладів (наукових установ) для призначення академічних стипендій, затвердженого наказом МОН від 20.02.2017 р. № 261.

При цьому п. 8 цього Примірного порядку передбачено, що конкретна кількість стипендіатів, які навчаються на певному факультеті (інституті, відділенні), курсі за певною спеціальністю (напрямом підготовки) і яким на наступний навчальний семестр буде призначена академічна стипендія (включаючи академічну стипендію за особливі успіхи в навчанні), визначається стипендіальною комісією, виходячи з ліміту стипендіатів, визначеного відповідно до п. 7 Примірного порядку.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку