Новини

Зміни в умовах визначення предмета закупівель у галузі медицини та культури

14.06.2019

Мінекономрозвитку наказом від 07.05.2019 р. № 790 внесло зміни до Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом від 17.03.2016 р. № 454 (далі — Порядок № 454). Зміни спрямовані на вирішення питань закупівель медичних виробів та проведення культурно-мистецьких заходів в межах країни і за кордоном. Перелічимо їх.

1. При закупівлі медичних виробів предмет закупівлі визначається за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника із зазначенням у дужках коду та назви медичного виробу відповідно до національного класифікатора НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів», затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 05.02.2019 р. № 159. А якщо предмет закупівлі медичних виробів містить два і більше медичних виробів, замовником у дужках зазначаються код та назва кожного медичного виробу (новий абз. п. 1 розд. ІІ Порядку № 454).

2. Предмет закупівлі товарів і послуг, необхідних для проведення культурно-мистецьких заходів, а також заходів з реалізації державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті, популяризації читання та української літератури у світі, визначатиметься окремо для кожного заходу, якщо такий захід включено до планів роботи Мінкультури, Українського інституту національної пам’яті та/або державної установи «Український інститут книги» на відповідний період.

3. Предмет закупівлі товарів і послуг, необхідних для проведення за кордоном заходів культурної дипломатії та заходів з формування позитивного міжнародного іміджу України, також визначатиметься окремо для кожного заходу, якщо такий захід включено до планів роботи держустанови «Український інститут» на відповідний період.

Наказ набирає чинності з дня оприлюднення (на момент підготовки номера не оприлюднено).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку