Новини

Підписано Меморандум про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Національною службою посередництва і примирення

13.06.2019

11 червня 2019 року відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Державною службою України з питань праці та Національною службою посередництва і примирення (далі НСПП).

Меморандум підписали Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега та Голова Національної служби посередництва і примирення Олександр Окіс.

У рамках Меморандуму співпраця сторін передбачає взаємодію Держпраці та НСПП щодо формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики з питань контролю за додержанням законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які використовують найману працю, а також забезпечення захисту конституційних прав та інтересів громадян, підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин, сприяння розвитку соціального діалогу в Україні.

Під час підписання документу Олександр Окіс зазначив: «Меморандум сприятиме підвищенню інституційної спроможності як Державної служби з питань праці, так і Національної служби посередництва і примирення. Адже ми перебуваємо на одній пл атформі, маємо спільні завдання та єдину мету. Цим документом ми об’єднуємо наші зусилля та виходимо на новий рівень  співпраці».

У своїй промові Роман Чернега підкреслив: «За багаторічний досвід спільної роботи в історії наших служб вже є вагомі здобутки. Адже ми неодноразово скеровували наші спільні зусилля для вирішення питань щодо соціально-економічних та трудових прав громадян, відстоювання інтересів держави». Очільник Держпраці також зазначив, що взаємодія служб сприятиме координації спільних дій в досягненні мети Меморандуму.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку