Новини

З 01.07.2019 р. — новий «нещасний» Порядок

07.06.2019

01.07.2019 р. набуває чинності Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений постановою КМУ від 17.04.2019 р. № 337Новий Порядокудосконалює механізми розслідування й обліку нещасних випадків та аварій на виробництві відповідно до вимог чинного законодавства, а також окреслює нюанси розслідування професійних захворювань та отруєнь на виробництві.

Зауважте, що дія Порядку поширюється на всіх юридичних і фізичних осіб, які відповідно до законодавства використовують найману працю. Норми Порядку застосовуються, зокрема, до осібякі працюють на умовах трудового договору (контракту), договору ЦПХ або на інших підставах, передбачених законом, фізичних осіб — підприємців та ін.

Порядком передбачено визначення вимог до санітарно-гігієнічних умов праціспрощення процедури оформлення документівщо пов’язують нещасний випадок чи захворювання з професійною діяльністювстановлення строку давності для розслідування нещасних випадків на виробництві тощо.

Із зазначеної дати Порядок-попередник, затверджений постановою КМУ від 30.11.2011 р. № 1232втратить чинність.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку