Новини

Змінились дати складання іспитів для студентів спеціальності “Медицина”

07.06.2019

Студенти спеціальності “Медицина” в рамках ЄДКІ складатимуть міжнародний іспит з основ медицини 1-3 липня 2019 року, а іспит “КРОК 1” та іноземну мову професійного спрямування - 25 червня.

Перенесення дат іспиту надають можливість оптимізувати графік складання іспитів, і студенти отримують додатковий час, щоби краще підготуватись.

Студенти спеціальності “Медицина” складатимуть іспит 1-3 липня у веб-форматі. Заклади вищої освіти повідомлять студентів, хто з студентів в який день здає міжнародний іспит з основ медицини. Студенти, які навчаються російською мовою, складатимуть іспит 1 липня у письмовому форматі.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) - це  нова атестація профільних знань студентів-медиків, який дозволить комплексно перевірити рівень знань студентів.

Єдиний державний кваліфікаційний іспит впроваджений в рамках Стратегії розвитку медичної освіти. Зміни у медичній освіті є невід’ємною складовою трасформації системи охорони здоров’я в цілому. Стратегія розрахована на 10 років.

За матеріалами МОЗ України

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку