Новини

Уряд вніс зміни до Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) держпідприємствами

27.05.2019

Кабмін постановою від 22 травня 2019 р. № 412 вніс зміни до Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, затвердженого постановою КМУ від 23.02.2011 р. № 138.

Змінами зазначений порядок приведено у відповідність до Закону України “Про управління об’єктами державної власності”, в частині проведення щорічного державного фінансового аудиту діяльності окремих суб’єктів господарювання державного сектору.

Так, відповідно п. 3 постанови № 138, Державна податкова служба разом з Державною аудиторською службою здійснює контроль за повнотою і своєчасністю сплати державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу).

Також внесено зміни до: 

  • постанови КМУ від 9 серпня 2017 р. № 601 “Про внесення зміни до пункту 1 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями” (Використання 35 відсотків чистого прибутку (доходу) підлягає державному фінансовому аудиту).
  • постанові КМУ від 16 січня 2019 р. № 30 “Про внесення зміни до пункту 1 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями” (Використання 45 відсотків чистого прибутку (доходу) підлягає державному фінансовому аудиту).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку