Новини

Визначено умови оплати праці журналістів державних і комунальних засобів масової інформації, засновниками (співзасновниками) яких є органи держвлади та місцевого самоврядування

21.05.2019

31.12.2018 р. завершився процес роздержавлення друкованих засобів масової інформації на виконання норм Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» від 24.12.2015 р. № 917-VIII.

Враховуючи, що інформаційні агентства можуть створюватися в будь-яких організаційно-правових формах, виникла необхідність визначення умов оплати праці журналістів державних і комунальних засобів масової інформації (в тому числі інформаційних агентств), засновниками (співзасновниками) яких є органи державної влади та місцевого самоврядування.

Кабмін постановою від 08.05.2019 р. № 384 вніс зміни до постанови КМУ «Про умови оплати праці журналістів державних і комунальних засобів масової інформації» від 28.12.2016 р. № 1038, якими прирівняв посади журналістів зазначених категорій до посад журналістів державних і комунальних засобів масової інформації, які, у свою чергу, прирівнюються до посад керівних працівників, спеціалістів секретаріату (апарату) відповідного органу державної влади або органу місцевого самоврядування.

Постанова набрала чинності 14.05.2019 р. і застосовується з 01.01.2019 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку