Новини

Нова квартальна форма № 1-ПВ (з І кварталу 2019 року)

19.07.2018
Тема:

У наказі Держстату від 06.07.2018 р. № 134 анонсується оновлення форми Звіту із праці № 1-ПВ (квартальна).

Гарна новина: за новою формою звітувати потрібно тільки за підсумками І кварталу 2019 року. Таким чином, у 2018 році діє «стара» форма Звіту із праці № 1-ПВ (квартальна), затверджена наказом Держстату від10.06.2016 р. № 90. Крім того, немає ніяких відомостей і про зміну форми № 1-ПВ (місячна). Строки подання місячної та квартальної звітності з праці у 2018 році також залишаються незмінними: 7 число місяця, що настає за звітним періодом. Якщо цей строк припадає на вихідний (святковий або неробочий) день, останнім днем подання звіту є перший після нього робочий день (див. «ЗКС», № 1/2018, с. 18).

Зауважте, що на момент виходу номера в друк нової форми № 1-ПВ (квартальна), виготовленої друкарським способом, ще немає, тому провести попередній аналіз неможливо.

Нагадаємо, що такий Звіт подають лише підприємства, установи, організації, відібрані центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері статистики. Про необхідність подання такої форми звітності респондентів повідомляють територіальні органи державної статистки. Також таку інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті Держстату (www.ukrstat.gov.ua) в рубриці «Сервіс для респондентів Пошук за кодом ЄДРПОУ».

До моменту подання звітності ми обов’язково підготуємо для вас докладні інструкції щодо її заповнення.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку