Новини

Реформи в медицині: затверджено Примірне положення про госпітальний округ

04.03.2017
Тема:

МОЗ наказом від 20.02.2017 р. № 165 затвердило Примірне положення про госпітальний округ. Цей документ мав з’явитися ще наприкінці 2016 року.

Нагадаємо: госпітальний округ (ГО) не є окремим організаційно-правовим рівнем організації виконавчої влади, окремою юридичною особою чи суб’єктом господарювання і створюється на підставі критеріїв, установлених Порядком створення госпітальних округівзатвердженим постановою КМУ від 30.11.2016 р. № 932.

Примірним положенням:

  • визначено загальні засади діяльності ГО, а також права і обов’язки органів влади, що здійснюють співробітництво у межах ГО;
  • передбачено створення Госпітальної ради для визначення проблемних питань, координації дій, розробки пропозицій та рекомендацій щодо реалізації на рівні ГО держполітики у сфері охорони здоров’я, а також щодо організації та функціонування медичної допомоги в ГО.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку