Новини

Змінили прізвище у 2018 році – правильно подайте декларацію

02.05.2019

ГУ ДФС у Житомирській області повідомляє, що при заповнення декларації про майновий стан та доходи у рядку 3 вказуються прізвище, ім'я, по батькові платника податку (згідно з даними паспортного документа). У разі якщо протягом звітного періоду, за який здійснюється декларування, або у наступному за ним році платник податку змінив прізвище (ім'я, по батькові), у рядку 3 слід зазначити спочатку нове прізвище (ім'я, по батькові), а в дужках попереднє прізвище (ім'я, по батькові).

Реєстраційний номер облікової картки платника податків зазначається відповідно до даних Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Для фізичних осіб, які мають відмітку в паспорті про наявність у них права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, зазначаються серія та номер паспорта.

ГУ ДФС у Житомирській області нагадує громадянам, які  котрі у 2018 році отримали доходи, з яких не було сплачено податки, варто подбати про подання річної податкової декларації.

Заповнити і подати декларацію можна до 2 травня 2019 року в податковій інспекції за місцем реєстрації.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку