Новини

Андрій Рева: Готівковий і безготівковий механізми надання субсидій працюватимуть і надалі

15.04.2019

Про це Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив під час Години запитань до Уряду у Верховній Раді 12 квітня 2019 року.

Він наголосив, що Уряд не приймає тимчасових рішень, процес монетизації субсидій прописаний в Законі України "Про житлово-комунальні послуги", а механізм монетизації забезпечений двома урядовими постановами.

"Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі. Прийнятим Бюджетом України достатньо коштів для забезпечення виплат як готівкової, так і безготівкової субсидій. По завершенню опалювального сезону обидва механізми субсидій існуватимуть і надалі,- заявив Андрій Рева і додав, що ті люди, які добросовісно сплачують за житлово-комунальні послуги отримуючи субсидію живими коштами, субсидії в готівковій формі сплачуватимуться і надалі, без будь-яких обмежень; що стосується тих, хто матиме заборгованість, то після сплати заборгованості або реструктуризації заборгованості, їм протягом року буде надаватися субсидія в безготівковій формі".

Урядовець також зазначив, що про результати ефективності ухвалених рішень щодо монетизації субсидій, Міністерство соціальної політики матиме можливість надати інформацію до 1 липня 2019 року, коли будуть підбиті підсумки цього етапу монетизації субсидій.

За матеріалами Мінсоцполітики

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку