Новини

Онлайн доступ до установчих документів юридичних осіб працює безкоштовно — нагадують у Мін’юсті

17.03.2016

Через офіційний веб-сайт Міністерства юстиції України реалізовано можливість безоплатного доступу до результатів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, у тому числі до виписки та установчих документів юридичної особи, шляхом їх пошуку за кодом доступу, перегляду, копіювання та роздрукування, нагадують фахівці Мін’юсту.

Для отримання інформації при створенні безкоштовного запиту відомостей у ЄДР на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України заявнику слід обрати вкладку «Результат надання адміністративних послуг» та ввести унікальний код, розміщений у правому верхньому куті опису документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії (далі — опис документів).

Крім того, всі описи документів, видані після 01.01.2016 р., містять унікальний код, що дає можливість доступу до результатів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, у тому числі до установчих документів юридичної особи.

(лист Міністерства юстиції України від 26.02.2016 р. № 6362/1225-0-26-16/19.3)

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку