Новини

Щодо змін у Порядку та умовах надання медичної субвенції з держбюджету місцевим бюджетам

25.03.2019

Кабмін постановою від 20.03.2019 року № 238 затвердив зміни до постанови від 23.01.2015 р. № 11 “Деякі питання надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам” з метою приведення її положень у відповідність до Бюджетного кодексу України, Закону України “Про Державний бюджет України на 2019 рік” та Закону України “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення”.

У Порядку та умовах надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам передбачається:

  • обсяг цільових коштів на надання первинної медичної допомоги населенню, не використаних станом на 1 липня, на 1 жовтня 2018 р. та на 1 січня 2019 р. комунальними закладами охорони здоров’я, які уклали договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій для первинної медичної допомоги, повертається в бюджет відповідної адміністративно-територіальної одиниці та може використовуватися для надання вторинної медичної допомоги населенню з урахуванням цільового призначення субвенції.
  • цільові кошти для медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб, які передбачено в обласних бюджетах, розподіляти між місцевими бюджетами адміністративно-територіальних одиниць відповідної області.

Постанова № 238 набирає чинності з дня її опублікування і застосовується з 1 січня 2019 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку