Новини

Діє оновлений ДБН щодо водопровідних систем та каналізації

22.03.2019

Наказом Мінрегіонрозвитку від 25.09.2018 р. № 251 затверджено Зміни № 1 ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація». Частина I «Проектування». Частина II «Будівництво».

Зокрема, запроваджено можливість проведення автоматичного моніторингу тиску в системах холодного й гарячого водопостачання та рекомендовано встановлювати між засобом обліку води й наступним (за напрямком руху води) запірним пристроєм, а також на вводі водопроводу (до регуляторів тиску) прилади вимірювання тиску води з передачею інформації на диспетчерський пункт та диспетчеризацією. Це дозволить надавачам послуг з водопостачання та водовідведення оперативно виявляти аварійні загрози в мережі та вчасно реагувати на них.

Також посилюються вимоги до пожежної безпеки водопроводів та запроваджуються заходи щодо зменшення осаду у водопровідній та каналізаційній мережах.

Нові ДБН застосовуються з 28.02.2019 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку