Новини

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підвищення кваліфікації державних службовців

20.03.2019

20 березня Кабінет Міністрів України затвердив обсяги державного замовлення Національному агентству з питань державної служби (НАДС) на підвищення кваліфікації державних службовців, голів державних адміністрацій та службовців місцевого самоврядування на 2019 рік. Проект відповідної постанови ініційований та розроблений Мінекономрозвитку.

Так, згідно з ухваленою Урядом постановою, цьогоріч підвищення кваліфікації пройдуть 26 275 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Затверджена сума видатків із Державного бюджету України на ці потреби - 54,6 млн грн.

Державні замовники передали свої пропозиції щодо обсягів державного замовлення на підвищення кваліфікації державними службовцями та службовцями місцевого самоврядування до розгляду Мінекономрозвитку, згідно з положеннями постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2013 року № 306 Про порядок формування державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів.

Довідково

Згідно з Порядком формування державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2013 року № 306, державні замовники протягом 10 робочих днів після набрання чинності закону про Державний бюджет України на відповідний рік подають Мінекономрозвитку пропозиції щодо проекту державного замовлення. Після чого, Мінекономрозвитку подає у 3-місячний строк з дня набрання чинності законом про Державний бюджет Уряду України проект рішення про затвердження державного замовлення.

За матеріалами Мінекономрозвитку

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку