Новини

Електронна медична картка: вже працює

15.03.2019

Дедалі більше інструментів у сфері медицини переходить в електронний формат. Так, з 1 березня в Україні в тестовому режимі запрацювала електронна медична картка пацієнта в електронній системі охорони здоров’я.

Працювати з електронною медичною карткою розпочинають сімейні лікарі, терапевти та педіатри тих медзакладів, які під’єднані до електронної системи охорони здоров’я та мають договір з НСЗУ. Зараз лікарі до системи будуть вносити лише дані про звернення пацієнтів, використовуючи сучасну міжнародну класифікацію кодування ICPC-2, проте поступово буде реалізовано функціонал, який дозволить вносити до системи всі необхідні дані про пацієнта та формувати повноцінну електронну медичну картку.

З другої половини 2019 року записи в електронній медкартці зможуть робити спеціалісти лабораторій, поліклінік та консультативно-діагностичних центрів, які розпочнуть працювати з НСЗУ, а з 2020 року до цього процесу приєднаються й лікарні.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку