Новини

Реформа вторинки розпочалась

15.03.2019

До 2020 року Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19.10.2017 р. № 2168-VIII передбачає перехід на фінансування медичного обслуговування населення на рівні всіх видів медичної допомоги через оплату послуг медзакладам за відповідними договорами про медичне обслуговування, укладеними з НСЗУ. З цією метою постановою КМУ «Деякі питання здійснення пілотного проекту з реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у Полтавській області» від 27.02.2019 р. № 131 з 1 квітня по 31 грудня 2019 року запроваджено пілотний проект із реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в Полтавській області.

Цією постановою затверджено список учасників пілотного проекту, тарифи, коригувальні коефіцієнти та порядок використання коштів, тож, сподіваємося, невдовзі матимемо передовий досвід реформування вторинки і зможемо його проаналізувати.

Постанова набрала чинності 28.02.2019 р. та діє до 31.12.2019 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку