Новини

Сьогодні останній день для подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування з ІІ кварталу 2019 року

15.03.2019

Сьогодні, 15 березня 2019 року, останній день для подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування з ІІ кварталу 2019 року.

Відзначимо, що, зокрема, не можуть бути платниками ЄП І-ІІІ групи фізичні  особи – платники податків, які на день подання заяви про реєстрацію платником ЄП мають податковий борг, крім безнадійного податкового боргу, що виник внаслідок дії обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин).

Для переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до відповідного контролюючого органу заяву про застосування спрощеної системи оподаткування (далі – заява) за формою, затвердженою наказом МФУ від 20.12.2011 №1675 «Про затвердження форми свідоцтва платника єдиного податку та порядку видачі свідоцтва, форми та порядку подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та форми розрахунку доходу за попередній календарний рік». У заяві, зокрема, зазначається ставка ЄП та дата (період) обрання або переходу на спрощену систему оподаткування. 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку