Новини

Уряд затвердив критерії оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності у сфері законодавчо регульованої метрології

13.03.2019

Кабмін постановою від 06.03.2019 року № 185 затвердив Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері законодавчо регульованої метрології та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та кількістю фасованого товару в упаковках.

Метою постанови є запровадження ризик-орієнтованого підходу до проведення перевірок, що дозволить вдосконалити систему відносин, які виникають при визначенні періодичності здійснення планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та кількістю фасованого товару в упаковках.

Критеріями, за якими оцінюється ступінь ризику, є:

  • вид діяльності у сфері законодавчо регульованої метрології;
  • наявність порушень вимог законодавства у сфері законодавчо регульованої метрології, які виявлені за результатами планових та позапланових перевірок протягом останніх трьох років, що передують плановому.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку