Новини

До кінця етапу декларування 2019 залишилось 3 тижні

12.03.2019

1 квітня 2019 року завершиться черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Національне агентство вітає суб’єктів декларування, які успішно і своєчасно подали декларацію, та водночас наполегливо рекомендує тим, хто ще цього не зробив – не зволікати та подавати декларації завчасно.

На сайті Національного агентства для суб’єктів декларування розміщенні відео- та текстові роз’яснення щодо заповнення декларацій,  рекомендації щодо роботи з Реєстром, посилання на відкриті державні реєстри, у яких міститься більшість інформації, необхідної для зазначення у декларації.

Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню декларації може передувати виникнення питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому важливо перевірити можливість безперешкодного входу в Реєстр та наявність всієї необхідної інформації для заповнення декларацій. 

Якщо під час декларування виникнуть складнощі, прес-служба рекомендує пройти онлайн-курс «Декларуй доброчесно!», який розміщено на сайті безкоштовних онлайн-курсів Prometheus

 

За матеріалами НАЗК

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку