Новини

МОЗ України запрошує студентів долучитись до програми стажування в центральних органах виконавчої влади

06.03.2019

МОЗ України запрошує студентів та випускників спробувати свої сили у рамках Національної програми стажування в центральних органах виконавчої влади. Стажування проходитиме з 1 квітня по 30 червня 2019 року. ​Стажери зможуть набути досвід, який допоможе у майбутньому пройти конкурс та працювати на новій державній службі, а також спробувати себе у якості агента змін системи охорони здоров’я, допомагати трансформувати українську медицину та робити якісні медичні послуги доступнішими для громадян.

Протягом 3 місяців стажування учасники Програми долучаться до формування політик та реалізації окремих проектів. Вони працюватимуть під керівництвом державного секретаря, генеральних директорів Директоратів МОЗ України та керівників управлінь та департаментів:

  • Сектор Служби державного секретаря - 1 стажер, спеціальність «Право».
  • Управління правового забезпечення - 2 стажери, спеціальність «Право».
  • Департамент з фінансово-економічних питань,  бухгалтерського обліку та фінансової звітності - 1 стажер, спеціальність «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Міжнародні економічні відносини».
  • Директорат медичних послуг - 2 стажери, спеціальності «Право», «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Міжнародні економічні відносини».
  • Директорат громадського здоров’я - 2 стажери, спеціальності «Право», «Політологія»; володіння англійською мовою на рівні не нижче В2.
  • Директорат науки, інновацій, освіти та кадрів - 2 стажери, володіння англійською мовою на рівні не нижче В2, володіння навичками організації публічних заходів, проектів.
  • Директорат стратегічного планування та євроінтеграції - 2 стажери, спеціальність «Журналістика».
  • Фармацевтичний директорат - 2 стажери, спеціальність «Право».

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які є студентами 3-4 курсів бакалаврату, студентами-магістрами або здобули вищу освіту не раніше 2014 року. Конкурс відбудеться у три етапи: заповнення анкети, онлайн-тестування і співбесіда.

Заявки необхідно подати до 23:59 17 березня.

 

За матеріалами МОЗ

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку