Новини

Інформацію щодо платників єдиного податку для призначення субсидій можна отримати з відкритих джерел

05.02.2019

Для виконання державних процедур здійснюється обмін інформацією з Державного реєстру між Фіскальними органами, Пенсійним фондом та фондами загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Так, на запит органів праці та соціального захисту населення для призначення громадянам всіх видів державної соціальної допомоги та субсидій, відповідна інформація надається:

Пенсійним фондом про доходи осіб та сплату єдиного внеску з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування;

фіскальним органом про доходи осіб з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, а також групу платників єдиного податку фізичних осіб – підприємців.

Разом з тим інформація щодо платників єдиного податку, зокрема, найменування та групу єдиного податку розміщена у відкритих джерелах на офіційному сайті ДФС України за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua/registers/edpod.

Порядок обміну інформацію визначено Постановою КМУ від 21.10.1995 № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку