Новини

За порушення термінів сплати ЄП передбачено штраф у розмірі 50% ставки податку

18.01.2019

Фахівці ДФС в Івано-Франківській області нагадують, підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, що 18 січня 2019 року - граничний термін сплати авансового внеску з єдиного податку на січень поточного року платниками, віднесеними до першої та другої груп.

У разі якщо фізична особа-підприємець – платник єдиного податку не сплачує (не перераховує) авансові внески єдиного податку у порядку та строки, визначені Податковим кодексом України, такий платник притягується до відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 50 % ставки єдиного податку.

Також після закінчення встановлених Кодексом строків погашення узгодженого грошового зобов’язання на суму податкового боргу нараховується пеня із розрахунку 100 % річних облікової ставки Нацбанку України, чинної на кожний такий день.

Крім того, повідомляємо, що інформація про реквізити бюджетних рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів розміщено на офіційному порталі Територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області в розділі «Бюджетні рахунки».

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку