Новини

Затверджено нові норми часу і виробітку на основні види робіт, що виконуються в архівних установах

08.03.2024

Наказом Державної архівної служби України від 16.01.2024 № 10 затверджено Галузеві норми часу і виробітку на основні види робіт, що виконуються в архівних установах (далі — Галузеві норми). Попередній наказ від 08.02.2008 № 22, який затверджував типові норми часу і виробітку на основні види робіт, що виконуються в державних архівних установах, втратив чинність.

Керівникам центральних державних архівів, центральних державних архівних установ, що належать до сфери управління Укрдержархіву, наказано забезпечити впровадження Галузевих норм.

А галузевим державним архівам, Державному архіву в АР Крим, державним архівам областей, міст Києва і Севастополя, архівним відділам районних, районних у містах Києві і Севастополі державних адміністрацій, архівним установам сільських, селищних, міських рад, які утворюються для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, архівним відділам міських рад, які утворюються для зберігання документів Національного архівного фонду, рекомендовано впровадити Галузеві норми.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку