Новини

Створено Комітет медичного та фармацевтичного права Ради адвокатів Харківської області

24.05.2018
Тема:

Метою Комітету є сприяння розвитку медичного та фармацевтичного права, правових основ біоетики, права громадського здоров’я у сфері адвокатури, розширення спеціалізованих практик, забезпечення ефективного захисту прав медичного працівника та людини у сфері охорони здоров’я.

Комітет готовий до співпраці з усіма кому цікава медична тематика або є якась проблематика у цій галузі. В межах співпраці Комітет буде враховувати Ваші пропозиції щодо висвітлення будь-яких правових проблем в галузі медицини та за можливості, надасть допомогу у їх вирішенні.

Окрім того, кожного понеділка, у період часу з 15-00 до 18.00 годин, за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, буд. 63-а, члени Комітету медичного та фармацевтичного права при Раді адвокатів Харківської області будуть проводити консультації з будь-яких питань медичного та фармацевтичного права починаючи з червня місяця 2018 року. Вказані консультації будуть надаватися безкоштовно.

Головою Комітету медичного та фармацевтичного права є адвокат Троценко Ольга Вікторівна.

Щодо співпраці та  реєстрації на безкоштовні консультації просимо звертатися до Голови Комітету за телефоном: 050-50-82-570, а також за електронною адресою: ov.trotsenko1@gmail.com.

Сторінка Комітету у FB

https://www.facebook.com/groups/578219299184995/permalink/664117503928507/

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку