Новини

7 грудня 2017 року в Києві відбудеться Перший дискусійний Форум для бухгалтерів та кадровиків бюджетних установ з питань вибору програмного забезпечення для обліку та управління

04.12.2017
Тема:

В умовах дії санкцій щодо програмних бухгалтерських та облікових продуктів російських ІТ-компаній (1С, Галактика, Парус - рішення РНБОУ від 28 квітня 2017 року) залишається актуальним питання альтернативного вибору ERP-систем, які призначені для автоматизації управління в бюджетному секторі України (міністерства, відомства, держані служби та агентства).

Державне агентство з питань електронного урядування України спільно з провідними українськими розробниками та постачальниками програмного забезпечення проведе дискусійно-практичний Форум

«ВІТЧИЗНЯНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЮДЖЕТНИМИ  УСТАНОВАМИ. НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ».

Це практичний майданчик для ефективного діалогу держави та бізнесу з питань реформування державного сектору за допомогою сучасних інформаційних технологій в сфері управління та обліку.

Метою Форуму є стимулювання впровадження саме вітчизняного програмного забезпечення (операційних систем, програм бухгалтерського обліку, документообігу тощо) для потреб органів державної влади та місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Участь у Форумі візьмуть керівники фінансових департаментів, керівники відділів бухгалтерського обліку та звітності, керівники відділів кадрів, профільні фахівці. Запланований виступ Олександра Риженка, Голови Державного агентства з питань електронного урядування, Юрія Назарова, керівника ІТ-департаменту КМДА, представників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та СБУ.

Спікери та учасники зберуться разом, аби почути один одного, отримати відповіді на актуальні питання «правильного» вибору бухгалтерських програм та їх адаптації під потреби бухгалтерського та кадрового обліку саме в бюджетному секторі.

Організатор — Державне агентство з питань електронного урядування України.

Інформаційні партнери – компанії-спікери, що презентують свої рішення для бюджетного сектору:

Інтелект-Сервіс ( програма ISpro),

ІТ-Enteprise (програма Майстер-Бухгалтерія),

SAPUkraine (програма SAPBusinessOne),

SMART business (рішення MicrosoftDynamicsNAV),

ApexRest (Oracle),

BDOUkraine.

Реєстрація на форум для фахівців відділів фінансів, бухгалтерії  та к адрів бюджетних установ за посиланням:

https://goo.gl/forms/JUyH82ctsIvxGENy1або за телефоном 0956621991

Офіційні сторінки Форуму:

https://www.facebook.com/events/138651690189460/

https://www.facebook.com/events/1767557403541294/

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку