Новини

Звітність за три квартали вже точно за новими формами!

29.09.2017
Тема:

Як ми вже раніше повідомлялинаказом МФУ від 22.08.2017 р. № 712 внесено зміни до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування, затвердженого наказом МФУ від 24.01.2012 р. № 44, зокрема змінено форми звітів про надходження і використання коштів.

Станом на 29 вересня 2017 року наказ МФУ від 22.08.2017 р. № 712 ще не набрав чинності (очікується його офіційне оприлюднення). Проте на офіційному сайті ДКСУ  в розділі «Новини центрального апарату» з’явились рекомендації: складати і подавати бюджетну звітність за формами, з урахуванням внесених змін, починаючи зі звітності за 3 квартали 2017 року.

Нагадуємо, що ці зміни стосуються розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку