Новини

Свіжий номер газети «Медична бухгалтерія» вже у продажі

24.03.2023
Тема:

У номері газети на Вас чекають такі теми:

  1. Лютневі зміни до Особливостей здійснення публічних закупівель під час воєнного стану.  Загалом про останні зміни, внесені до постанови № 1178, ми повідомляли в попередньому номері газети (№ 5/2023, с. 2). У цьому номері розглянемо їх детальніше.
  2. Благоустрій прилеглої території: відображаємо витрати, оприбутковуємо активи. Розглянемо у статті, які роботи з благоустрою прилеглої території ЗОЗ-КНП можуть здійснювати, як їх оформлювати та обліковувати.
  3. Поговоримо про припинення строкового трудового договору: чи потрібні додаткові заяви та накази?
  4. Облік донорської крові та її компонентів. З’ясуємо, що робити, коли ЗОЗ-КНП отримує кров від донорів. Як обліковувати її? Як оформлювати і відображати в обліку перероблення крові на компоненти? Як компоненти поставити на облік і відобразити їх використання?
  5. У формі запитань-відповідей поговоримо про ведення електронних і паперових трудових книжок із урахуванням військових реалій.

 

Замовити номер можна за телефоном 0 800 300 395 .

 

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку