Новини

Спрощено процедуру розслідування нещасних випадків на виробництві

30.01.2023
Тема:

Війна та її наслідки торкнулися всіх сфер суспільного життя нашої країни. Не стала винятком і трудова сфера.
Так, з початку збройної агресії російської федерації 571 працівник постраждав внаслідок поранень, отриманих під час виконання трудових обов’язків, з них – 221 загинув. Це сталося в результаті бомбардувань, ракетних та артилерійських обстрілів, мінувань територій та приміщень, захоплення в полон та інших протиправних дій країни-агресора.
Чинний порядок розслідування не дозволяв оперативно утворювати комісії і проводити розслідування нещасних випадків, що сталися за вказаних обставин.
Тому, для забезпечення своєчасного та якісного проведення розслідування нещасних випадків, спричинених військовою агресією російської федерації проти України, були розроблені відповідні зміни, які 20 січня 2023 року прийняті на засіданні Уряду.
Зміни спрямовані на спрощення, врегулювання та удосконалення процедури розслідування  нещасних випадків на період дії в Україні режиму воєнного (надзвичайного) стану.
Спрощений механізм розслідування нещасних випадків на виробництві дасть можливість швидко проводити розслідування та створить відповідні умови для своєчасного та належного соціального захисту потерпілих.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку