Новини

Субвенція місцевим бюджетам на відновлення критичної інфраструктури: затверджено порядок

05.12.2022

Постановою КМУ від 15.11.2022 р. № 1279 затверджено Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відновлення об’єктів критичної інфраструктури в рамках спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Проект розвитку міської інфраструктури-2».

Він визначає механізм надання субвенції на відновлення об’єктів критичної інфраструктури в рамках спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Проект розвитку міської інфраструктури-2», що фінансується відповідно до Угоди про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Розпорядниками/одержувачами субвенції за місцевими бюджетами (кінцевими бенефіціарами) є підприємства, установи та організації комунальної форми власності, визначені рішенням відповідної місцевої ради або військової адміністрації (у разі її утворення) про такий бюджет згідно із законодавством.

Субвенція спрямовується на:

  • придбання обладнання для відновлення об’єктів критичної інфраструктури (водопостачання, водовідведення, теплопостачання та поводження з відходами);
  • реконструкцію, капітальний ремонт об’єктів комунальної інфраструктури (водопостачання, водовідведення, теплопостачання та поводження з відходами), зокрема коригування проектної документації.

Постанова № 1279 набрала чинності з дня офіційного опублікування — 16.11.2022 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку