Новини

Поновлено подачу заявок на отримання державної допомоги сільськогосподарським виробникам

24.11.2022
Тема:

З 23 листопада аграрії можуть зареєструвати заяви у Державному аграрному реєстрі на отримання державної допомоги - бюджетних субсидій на 1 га сільгоспугідь та спеціальної бюджетної дотації за утримання корів.

Відповідно до змін, внесених постановою Уряду від 18.11.2022 № 1294, подачу за продовжено до 30 листопада поточного року.

Учасниками програми можуть бути лише ті виробники сільськогосподарської продукції, котрі зареєстровані у Державному аграрному реєстрі та відповідають її критеріям. Адже розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через ДАР.

За умовами програми, безповоротну допомогу можуть отримати аграрії, які мають від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь або утримують від 3 до 100 корів. Перші можуть отримати – 3100 грн на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення, але не більше 372 тис. гривень. Другі – 5300 грн на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, але не більше 530 тис. гривень.

Звертаємо увагу, що дія програми поширюється на всі регіони України, окрім територій, які включені до переліку громад, що розташовані в районі проведення бойових дій, або які перебувають у тимчасовій окупації чи оточенні, затвердженого Мінреінтеграції.

За матеріалами КМУ
 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку