Новини

«Чи є в мене конфлікт інтересів?»: НАЗК допоможе з’ясувати

14.11.2022

НАЗК прагне, аби вимоги законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів були зрозумілими для посадовців, що допоможе зменшити кількість корупційних правопорушень.

Тому відомство підготувало тест на виявлення конфлікту інтересів (https://bit.ly/3WxkSAn). Цей інтерактивний тест допоможе публічним службовцям оперативно розібратися в багатьох типових проблемних ситуаціях та вчасно ідентифікувати конфлікт інтересів. Звісно ж, тест не дасть відповіді на всі питання, але стане орієнтиром, як визначити в себе наявність конфлікту інтересів. Під час проходження тесту ви можете скористатися примітками, в яких наведено пояснення термінів, а також переглянути приклади. Якщо тест покаже, що конфлікт інтересів наявний, дивіться наведений алгоритм дій, які необхідно зробити, щоб не допустити корупційного правопорушення.

Більше про конфлікт інтересів можна дізнатися в Базі знань НАЗК (https://bit.ly/3NnQxjc).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку