Новини

Управління соцзахисту населення інтегрувалися з Дією. Які послуги доступні?

26.10.2022
Тема:

Відтепер в усіх управліннях соцзахисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія. Нею можна скористатися при оформленні допомоги для внутрішньо переміщених осіб та довідки для перетину кордону людям з інвалідністю. 

Ви можете не брати з собою паперові документи, а поділитися цифровими копіями в Дії. Шеринг документів допоможе уникнути помилок при внесенні ваших персональних даних у базу та пришвидшить обслуговування. 

  • паспорт,
  • картка платника податків,

свідоцтво про народження дитини.

Щоб поділитися документом в управлінні соцзахисту населення, натисніть на потрібний документ → дайте працівнику зчитати номер під штрихкодом → підтвердьте запит на передачу цифрових копій.

Для зручності зібрали бізнеси та установи, де запроваджено шеринг через Дію, на одній сторінці ?? https://paperless.diia.gov.ua/

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством соціальної політики України. Шеринг документів в УСЗН став можливим завдяки інформаційним обмінам застосунку Дія та Єдиної інформаційної системи соціальної сфери.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку