Новини

В сім’ї народилися двійня. Чи можна оформити відпустку по догляду за дітьми трьох років на обох батьків на мати та тата?

24.10.2022
Тема:

Чинним законодавством не передбачено одночасного перебування іншого члена сім’ї та матері дітей у відпустках для догляду за дітьми до досягнення ними трирічного віку у разі народження близнюків.

Після закінчення відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами за бажанням матері або батька роботодавець надає відпустку для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Право оформити відпустку на рівних з матір’ю батько отримав 09.05.2021 у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних можливостей матері та батька у догляді за дитиною», яким внесено зміни до частини 3 статті 179 КЗпП України та частини 1 статті 18 Закону України «Про відпустки»).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку