Новини

З 10 вересня відстрочка від мобілізації заброньованих працівників діє ще два місяці

26.09.2022
Тема:

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 вересня 2022 р. №1002 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2022 р. № 194», передбачено можливість продовження на два місяці чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час мобілізації та на воєнний час. Постанову було опубліковано в “Урядовому курʼєрі” 10 вересня. Таким чином її норми почали діяти з дати опублікування.

Строк дії відстрочки може бути продовжений на строк до двох місяців на підставі обґрунтованого подання органу державної влади, іншого державного органу, яке не потребує погодження Міністерства оборони.

Рішення щодо продовження відстрочки на строк до двох місяців може бути прийнято Мінекономіки лише один раз. В Постанові йдеться мова про відстрочки, надані рішеннями Міністерства економіки в березні – квітні, термін дії яких спливає у вересні – жовтні цього року.

З метою підтвердження надання відстрочки орган державної влади, інший державний орган, підприємство, установа, організація видають військовозобов’язаному витяг з наказу Міністерства економіки.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку