Новини

Повторне формування сертифікатів ЕЦП за електронним запитом: де можна ознайомитись з інформацією та за яких умов їх можна сформувати?

20.11.2018

Де можна ознайомитись з інформацією щодо повторного формування сертифікатів за електронним запитом та за яких умов їх можна сформувати?

     Детальну інформацію щодо повторного формування сертифікатів за електронним запитом розміщено на офіційному інформаційому ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД ДФС) за посиланням.

     Для отримання інформації щодо повторного формування сертифікатів за електронним запитом платнику необхідно завантажити та встановити останню версію безкоштовного програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1 в розділі «Програмне забезпечення» за посиланням.

     Додатково, усім клієнтам АЦСК ІДД ДФС рекомендовано переглянути Відеоінструкцію по повторному формуванню сертифіката за електронним запитом (https://www.youtube.com/watch?v=abVjwGuWZSU). Також детальний опис по роботі нового сервісу розміщено у відповідному розділі Настанови користувача на сторінці 70.

     Слід зазначити, що сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають: 

  •      чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів); 
  •      незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо); 
  •      особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.
За матеріалами «ЗІР: категорія 401.02»

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку