Новини

Мінфін затвердив Інструкцію з підготовки пропозицій до Бюджетної декларації

15.08.2022

Мінфін наказом від 21.07.2022 р. № 207 затвердив Інструкцію з підготовки пропозицій до Бюджетної декларації (далі — Інструкція № 207). Документ визначає підходи до розрахунку та розподілу орієнтовних граничних показників видатків державного бюджету та надання кредитів з державного бюджету на середньостроковий період, встановлює порядки складання та аналізу пропозицій до Бюджетної декларації, заповнення відповідних форм та обміну інформацією з Мінфіном.

Так, головні розпорядники коштів державного бюджету мають організувати та забезпечити підготовку пропозицій до Бюджетної декларації з використанням автоматизованої системи ведення державного бюджету (АІС «Держбюджет») за формами згідно з додатками 1–3 до Інструкції № 207 і подавати їх до Мінфіну в електронній або паперовій формі.

Разом з бюджетною пропозицією головний розпорядник подаватиме потрібну для здійснення Мінфіном аналізу бюджетної пропозиції інформацію.

Строки подання бюджетних пропозицій та інформації, що подається разом з ними, встановлює Мінфін.

Наказ № 207 набирає чинності з дня його офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано). Однак нагадаємо, що на час воєнного стану ст. 33 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 р. № 2456-VI (далі — БКУ) та всі пов’язані з нею норми щодо бюджетної декларації не застосовуються (п. 22 розд. VI «Прикінцеві та перехідні положення» БКУ).

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку