Новини

Внесено зміни до форми повідомлення про прийняття працівника на роботу

08.08.2022

Кабмін ухвалив постанову від 26.07.2022 № 835 (далі — постанова № 835), якою оновив форму повідомлення про прийняття працівника на роботу, що міститься в додатку до постанови КМУ від 17.06.2015 № 413:

1. Словосполучення «працівники на підставі цивільно-правових договорів» більше не вживається. Замінено слово «працівники» на «особи».

2. Уточнено, що графу 9 «Номер наказу або розпорядження про прийняття на роботу» не заповнюють у разі укладення цивільно-правового договору.

3. Графа 10 тепер має назву «Дата видання наказу або розпорядження про прийняття на роботу / дата укладення гіг-контракту / дата укладення цивільно-правового договору», а графа 11 — «Дата початку роботи / початку виконання робіт (надання послуг) гіг-спеціалістом / початку виконання робіт (надання послуг) особою на підставі цивільно-правового договору».

Постанова № 835 набрала чинності 28 липня 2022 року.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку