Новини

Субвенція на відновлення України: є зміни

05.08.2022

Cтаттю взято з газети  " Місцева рада" №7/2022

Постановою КМУ від 19.07.2022 р. № 811 внесено зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Програми з відновлення України, затверджених постановою КМУ від 15.12.2021 р. № 1324.

Змінами передбачено, що субвенція надається для забезпечення здійснення заходів щодо відновлення соціальної та житлової інфраструктури на територіях, де органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі (підконтрольна Україні територія), метою яких є подолання наслідків збройної агресії Російської Федерації (раніше — для забезпечення здійснення заходів щодо відновлення лише соціальної інфраструктури, метою яких є подолання наслідків конфлікту на сході України, зокрема задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб в окремих адміністративно-територіальних одиницях).

Також за рахунок субвенції дозволено виготовлення або коригування проєктної документації.

Постанова № 811 набрала чинності 22.07.2022 р.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку