Новини

Кабмін встановив тривалість 2022/23 навчального року в школах

28.06.2022
Тема: Освіта

Кабмін постановою від 24 червня 2022 р. №711 «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні» встановив тривалість 2022/23 навчального року з 1 вересня 2022 р. по 30 червня 2023 року..

Також, документом встановлено обласним та Київській міській військовим адміністраціям разом із засновниками закладів освіти забезпечити організацію початку навчального року залежно від безпекової ситуації в кожній окремій адміністративно-територіальній одиниці.

Постанова набирає чинності та застосовується виключно під час правового режиму воєнного стану одночасно з набранням чинності законодавчих змін1 до Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо врегулювання окремих питань освітньої діяльності в умовах воєнного стану.

Закон України від 19 червня 2022 р. № 2315-ІХ "Про внесення зміни до розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо врегулювання окремих питань освітньої діяльності в умовах воєнного стану"

 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку