Новини

ДП «НАІС» відновлює постачання спеціальних бланків нотаріальних документів

26.04.2022

Завдяки відновленню роботи вузла Державного підприємства спеціального зв'язку (ДПСЗ) у Києві, державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочало відвантаження спеціальних бланків нотаріальних документів.

Звертаємо увагу, що доставка бланків здійснюється до регіонів, в яких працює спеціальний зв’язок. З переліком населених пунктів, які обслуговуються ДПСЗ, можна ознайомитися на офіційному сайті: https://dpsz.ua/upload/list_dpsz.pdf.

Водночас, у зв’язку зі зміною вартості комплексу робіт, пов’язаних із первинним обліком та постачанням спеціальних бланків нотаріальних документів, ДП «НАІС» вимушене збільшити вартість бланка на мінімально необхідну суму. Відтак, починаючи з 21.04.2022 вартість бланка становитиме 16,50 грн з ПДВ*.

Замовникам, які до 20.04.2022 (включно) здійснили замовлення та попередню оплату за бланки, відвантаження буде здійснене за попередньою ціною.

Однак, просимо усіх, хто з початку військової агресії Російської Федерації зробив замовлення та вніс за нього оплату, але ще не отримав його, зателефонувати до Кол-центру ДП «НАІС» (0-800-508-584) для підтвердження замовлення та актуалізації адреси доставки.

*ДП «НАІС» внесло зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор/державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів, та оновило їх положення в частині вартості бланка. Договори постачання в новій редакції розміщені на офіційному вебсайті  ДП «НАІС» та є доступними для ознайомлення в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат»).

За матеріалами ДП «НАІС»

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку