Новини

Уряд унормував порядок обліку, зберігання, використання та списання майна для забезпечення руху опору

18.04.2022

Кабінет Міністрів України підтримав пропозиції Міноборони щодо внесення змін до Положення про порядок обліку, зберігання, списання та використання військового майна у Збройних Силах.

Зокрема, постановою КМУ від 15 квітня 2022 р. № 450 унормовано порядок обліку, зберігання, використання та списання майна для забезпечення руху опору, а також забезпечення ним військових частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України та осіб, які на добровільній та конфіденційній основі залучаються до підготовки та виконання завдань руху опору.

Змін зазнали питання служб забезпечення органів військового управління окремих родів військ (сил), також уточнено поняття майна та його використання для забезпечення руху опору. Крім того, Міністерству оборони надано право затверджувати нормативно-правові акти з питань організації та ведення обліку майна. Змінами також уточнено повноваження і відповідальності посадових осіб Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку