Новини

Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, в періо

14.04.2022

Видатки на оплату послуг адвокатів, які співпрацюють з системою БПД, отримали статус захищених видатків бюджету.

За ініціативою Координаційного центру з надання правової допомоги постановою Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2022 р. № 420 внесено зміни до Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану.

Адвокати є важливими партнерами системи БПД. Виключними повноваженнями адвокатів, які співпрацюють з системою БПД, є захист осіб у кримінальному процесі. Також адвокати, які співпрацюють з системою БПД, представляють інтереси незахищених верств населення – малозабезпечених, учасників бойових дій, ВПО та інших осіб, які визначені законом «Про безоплатну правову допомогу», у цивільних та адміністративних справах.

Під час війни  адвокати не припиняють надавати безоплатну вторинну правову допомогу українцям. Завдяки цьому громадяни нашої країни навіть у цей складний час мають можливість вирішити свої правові питання.

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку