Новини

Кредитні канікули за кредитними картками ПриватБанку діють до 1 червня 2022 року

06.04.2022

Для підтримки клієнтів у непростий час ПриватБанк з 1 березня 2022 року до 1 червня 2022 року запровадив кредитні канікули для фізичних осіб за всіма кредитними картками.

Що таке кредитні канікули?

Це пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов'язковий мінімальний платіж, що особливо актуально у випадку перебування у зоні бойових дій чи через втрату доходу. Кредитні канікули означають, що банк не штрафуватиме за прострочені платежі. В ПриватБанку такі умови діють до 1 червня.

У той же час, ПриватБанк просить погашати заборгованість хоча б частково, адже банк повинен працювати. ПриватБанк також продовжуємо нести повну відповідальність за депозити українців незалежно від обставин. Стандартні умови пільгового періоду картки залишаються незмінними.

Кредитні канікули не означають відсутність процентів за користування кредитними коштами. Додатково до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безкоштовним. Ми зробили це, щоб підтримати всіх наших клієнтів і усвідомлюючи більш нагальні проблеми, з якими зіткнулась країна.

З 1 квітня ПриватБанк частково повернув деякі тарифи, при цьому знизивши їх порівняно з довоєнним рівнем. Так, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що є вдвічі меншим, ніж до війни. Проценти нараховуватимуться і у травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов'язковим.

Більше інформації про обслуговування клієнтів під час війни та заходи, які ми робимо для підтримки клієнтів, - на спеціальній сторінці сайту https://privatbank.ua/help.

За матеріалами ПриватБанк 

 

 

 

 

                                                      

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку