Новини

Держпраці розпочинає консультації для релокованих на територію Львівщини підприємств

28.03.2022

Державна служба України з питань праці розпочала проєкт з надання консультаційної підтримки підприємствам, які у зв’язку з складною безпековою ситуацією переміщують свій бізнес до інших регіонів України.

Проєкт вирішили розпочати саме з підприємств Львівської області. Після опрацювання перших результатів заплановано поширити його на території всієї України.

У межах проєкту всім підприємствам, що мають потребу і виявили бажання, інспектори праці в межах компетенції надаватимуть необхідний консультаційний супровід з широкого спектра питань: від оплати праці, звільнення, переведення, оголошення простою, обліку робочого часу до організації безпечного ведення робіт, створення безпечних та здорових умов праці, надання адміністративних послуг тощо.

Така послуга є надзвичайно корисною з огляду на зміни, що вносяться до трудового законодавства для його адаптації до умов воєнного стану.

За такою підтримкою підприємства можуть звернутись на:

  • телефон консультаційної підтримки Головного управління Держпраці у Львівській області  +38 068 140 41 20;
  • гарячу телефонну лінію Львівської обласної державної адміністрації – тел. 112.
За матеріалами Держпраці 

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку