Новини

Урядова допомога 6500 гривень тим, хто втратив дохід внаслідок бойових дій, доступна на картках єПідтримка ПриватБанку

12.03.2022

Згідно з рішеннями уряду, українці що живуть у регіонах, економічна діяльність яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу у зв’язку із втратою частини доходу у розмірі 6 500 грн. З умовами отримання допомоги можна ознайомитись на урядовому сайті тут.

Допомога надаватиметься в рамках Програми «єПідтримка». Для отримання коштів необхідно подати запит через мобільний додаток Дія. Зарахування відбудеться на картку єПідтримка.

Якщо клієнт вже користується такою карткою за програмою допомоги вакцинованим громадянам, картка єПідтримка у додатку Дія підтягнеться автоматично при оформленні заявки на допомогу за втратою доходу.

Якщо ж клієнт ще не користувався карткою єПідтримка, відкрити ії можна за кілька кліків у мобільному додатку Приват24: вкладка «Гаманець» - меню «Додати» - картка єПідтримка. Для подання заявки на допомогу треба лише перейти за посиланням у додаток Дія. Кошти з карток єПідтримка можна витрачати для оплати будь яких товарів та послуг на території України та переказувати з них кошти на інші картки та рахунки.

За матеріалами ПриватБанк

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку