Новини

Розширено перелік видатків другої черги для здійснення платежів Казначейством в умовах воєнного стану

12.03.2022

10 березня Кабмін вніс зміни до пункту 19 Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою України в особливому режимі в умовах воєнного стану, затвердженого Постановою Кабміну від 9 червня 2021 р. №590. А саме: доповнено підпункт 2 пункту 19 в частині розширення переліку видатків другої черги, за якими здійснюються платежі Казначейством за дорученням клієнтів, доповнивши його такими видатками:

  • для надання допомоги внутрішньо переміщеним (евакуйованим) особам у зв’язку з веденням бойових дій на окремих територіях;
  • на придбання пального для автотранспорту установ, організацій, що надають соціальні послуги;
  • на оплату послуг із забезпечення функціювання державних реєстрів, держателів яких є Міністерство юстиції України та Державна реєстраційна служба України.

Прийняте рішення дає змогу здійснювати платежі Казначейством, його територіальними органами в особливому режимі в умовах воєнного стану за вищезазначеними видатками в пріоритетному порядку.

 

За матеріалами Мінфін

Календар

На цьому тижні
подій немає

Вверх
Закрыть
Замовити зворотній дзвінок
Буде виконано оформлення передплати на обране видання
Телефон
Оформити
Повернутися
Закрыть
Вибачте, на обраний вами період передплата не здійснюється. Для того щоб задати своє питання телефонуйте на наші контактні телефони або скористайтеся формою зворотного зв'язку